Ιστορικό

Με στόχο την ενδυνάμωση της θέσης μας, στην εγχώρια αγορά των ειδικών μεταφορών και βαρέων ανυψώσεων, το 2005 οι ατομικές επιχειρήσεις με τις επωνυμίες ΔΟΥΚΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΔΟΥΚΑΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ συνενώθηκαν και δημιούργησαν την Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία Π.ΔΟΥΚΑΣ & ΥΙΟΙ και με διακριτικό τίτλο «ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε», όπου ως κύριες δραστηριότητες έχει  τις Οδικές Μεταφορές και Υπηρεσίες Φορτοεκφόρτωσης.

Λόγω των ραγδαίων οικονομικών εξελίξεων στη εγχώρια οικονομία, το 2014 η «ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε», εξαγόρασε μηχανήματα αξίας 400χιλ € καθώς επίσης και μια εταιρεία παροχής ανυψωτικών μηχανημάτων μικρής κλίμακας. Μέσα στο ίδιο έτος, η Εταιρεία παρουσιάζοντας σταθερά οικονομικά μεγέθη και θέλοντας να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, τροποποιεί τις δραστηριότητες της προσθέτοντας και άλλες, όπως η παροχή ανθρώπινου δυναμικού σε τρίτους, η διαχείριση στόλου, αλλά και σε άλλους τομείς οι οποίοι έχουν σχέση με τη βαριά βιομηχανία.

2005-2014

Η εταιρεία με την επωνυμία ΔΟΥΚΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναπτύσσεται ραγδαίως και ως τις αρχές του 1998 φτάνει να έχει στο ενεργητικό της, στόλο αποτελούμενο από (10) ιδιόκτητους αυτοκινούμενους γερανούς παπαγάλους. Παράλληλα σχεδιάζεται αρχικά και υλοποιείται ένα χρόνο αργότερα η ίδρυση εταιρείας με την επωνυμία ΔΟΥΚΑΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ,  της οποίας η κύρια δραστηριότητα είναι μια νέα κατηγορία μηχανημάτων για βαρέα ανύψωση εμπορευμάτων με ιδιόκτητους Τηλεσκοπικούς Γερανούς ανυψωτικής ικανότητας έως και 200τόνους.

Ωστόσο το 1999 η ΔΟΥΚΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έχει ήδη ετοιμάσει και εισάγει τη τρίτη κατηγορία με την οποία, διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, αυτή των ειδικών μεταφορών. Τα επικαθήμενα των ειδικών μεταφορών απευθύνονται σε ογκώδη και βαρέα φορτία για το λόγο αυτό αποκτά και ρυμουλκούμενα με τη δυνατότητα μεταβολής του ύψους και του μήκους.

Χρονολογία σταθμός για την εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το 2000, όπου μέσα από μια μακρά πορεία και για πάνω από είκοσι έτη, αποκτά το πρώτο της Hub, στη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, πάνω στη κεντρική οδό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Θηβών.

Το 2004 ελήφθη η απόφαση, για τη δημιουργία εταιρείας με τη μορφή της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, και παράλληλα σχεδιάζεται και παρουσιάζεται στα τέλη του ίδιου έτους το νέο δυναμικό λογότυπο της εταιρείας, εμπνευσμένο από το «Δ» το οποίο είναι το αρχικό γράμμα του επιθέτου του ιδιοκτήτη, και σημερινού Γενικού Διευθυντή, κου Παναγιώτη Δούκα σε συνδυασμό με το «δρόμο», αφού ήταν ο πρώτος κλάδος με το οποίο ξεκίνησε τις δραστηριότητες της, η «ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε».

1996-2004

Η εταιρεία με την επωνυμία ΔΟΥΚΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ιδρύεται το 1977 και με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς αποκτά σχεδόν ανά δύο έτη και ένα όχημα (αυτοκινούμενο γερανό παπαγάλο), με διαφορετικές ανυψωτικές ικανότητες. Το 1985 έχουμε τη δημιουργία καταστήματος για την εξυπηρέτηση των πελατών όπου μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην περιοχή της Ελευσίνας, στην Ιερά Οδό 51. Παράλληλα με την επαγγελματική επιτυχία, έρχεται και η οικογενειακή επιτυχία όπου μέσα από αυτή σήμερα όλα τα διοικητικά στελέχη της ΑΝΥΨΩΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε εργάζονται σε διαφορετικούς τομείς και τμήματα.

1977-1995
European Logo
Ζητήστε προσφορά
Close
01

02

03
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
dropdown arrow
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
calendar
dropdown arrow
dropdown arrow

Στις περιπτώσεις ειδικής μεταφοράς απαιτείται άδεια διέλευσης.

dropdown arrow
dropdown arrow
dropdown arrow
dropdown arrow
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ